Опис

РЕЛІЗ 08.10.2024

LEGO Harry Potter Collection перенесе гравців у магічну подорож через вісім фільмів про Гаррі Поттера. Гравці вирішуватимуть головоломки, навчатимуться заклинанням, варитимуть зілля, а наприкінці зіткнуться з Лордом Волдемортом у фінальній битві добра та зла. Це оновлене видання було розроблено компанією Double Eleven, яка покращила графічне оформлення та ігровий процес (60 кадрів на секунду). Додано нативну роздільну здатність 4K, тактильність і тіні високої роздільної здатності.

LEGO Harry Potter: Роки 1-4 – це гра, заснована на перших чотирьох книгах і фільмах: Гаррі Поттер та Камінь Філософа, Гаррі Поттер та Таємна кімната, Гаррі Поттер та Виник Азкабану та Гаррі Поттер та Кубок Вогню. Вона дозволяє фанатам пережити перші чотири роки Гаррі у Школі Магії та Чарівництва у Гоґвортсі в унікальному оформленні LEGO.

LEGO Harry Potter: Роки 5-7 відображає події останніх трьох книг і чотирьох фільмів: Гаррі Поттер та Орден Фенікса, Гаррі Поттер та Принц-напівкровка та Гаррі Поттер та Реліквії Смерті. Гравці йдуть слідами Гаррі протягом його останніх років навчання, а також у боротьбі з Лордом Волдемортом у фінальному зіткненні добра та зла.

Пакет персонажів, що містить: Годріка Гріфіндора, Гаррі у версії по Різдвяному балу, Гелгу Хаффлпаффу, Локхарту в захисному жилеті, Місяць з левовою головою, Півза, Герміону в рожевій сукні, Рона Візлі у формі гулу, Ровену Рейвенкло.

Пакет заклинань, що містить 5 заклять: Cantis, Densaugeo, Ducklifors, Melofors та Tentaclifors.