Опис

РЕЛІЗ 04.10.2024

У грі «Дожити до світанку», відтвореної та покращеної для консолей PS5, ви зможете знову поринути у захоплюючий кривавий хорор, у якому життя та смерть залежать від кожного прийнятого рішення.

Коли вісім друзів повертаються до відокремленого будинку в горах, де двоє їхніх товаришів зникли рік тому, події швидко набирають похмурого оберту. Страх стискає серця крижаною хваткою, а відпочинок обертається нескінченним кошмаром.

Ваші дії та рішення визначать, хто доживе до світанку у цій ретельно опрацьованій версії класичної хорор-ігри.

Контроль гравця
Проходячи сюжет, ви гратимете за всіх вісьмох друзів. Їхні стосунки з іншими персонажами – як і те, чи доживуть вони до світанку – визначаються вашими рішеннями та виборами під час проходження сюжету.

Ефект метелика
Кожен ваш вибір має значення. Ваші рішення, важливі і неначе, викликають низку подій, які визначать, виживуть персонажі або загинуть. Але смерть – ще не кінець, оскільки гра адаптується і змінюється відповідно до історії, яку ви створюєте. Так формується складний розгалужений сюжет із безліччю можливих кінцівок.

Рішення за вами
Приготуйтеся до серйозного випробування для своєї моралі, рефлексів та кмітливості. Робіть вибір, коли він неможливий, зберігайте холоднокровність і намагайтеся знайти за час секунди рішення, що відокремлює життя від смерті.

Шосте почуття
Тактильна віддача бездротового контролера DualSense занурить вас ще глибше у світ гри «Дожити до світанку», дозволяючи відчути кроки, тремтіння тіла, переляк і шалений стук серця. Крім того, вона допоможе виявляти тотеми, що знаходяться поблизу, – особливі колекційні предмети з пророцтвами про можливі події майбутнього.

Страшенно добре
Повністю перероблена гра на движку Unreal Engine 5 завдяки потужності консолі PS5 втілює жах у життя. Ще більшу правдоподібність йому надають реалістичне освітлення та тіні з трасуванням променів. Досліджуйте зловісно освітлені приміщення в будинку, вдивляйтеся в темряву шахт, що давить, і насолоджуйтесь дрібними деталями освітлених місяцем гірських схилів.

Кінематографічний жах
Поліпшена кінематографія, перероблені сюжетні елементи та антураж покращують загальний вигляд та перебіг гри, а також посилюють емоційний фон оповіді, а оновлені моделі персонажів краще передають ментальний та фізичний стан героїв.