Опис

Дата релізу 24.09.2024

Disney Epic Mickey: Rebrushed пожвавлює диво світу Disney у тривимірному платформері. В оновленій версії Міккі Маус вирушить в епічну подорож Пустошкою — царством забутих диснеївських персонажів. Разом з Міккі вам доведеться познайомитися з фантастичним світом, де ви з фарбою і пензликом творитимете історію.

Важливий кожен штрих! Використовуйте фарбу, щоб відновити красу та гармонію, або розчинник, щоб змінити навколишнє середовище та розкрити його секрети. Ваші вибори впливають на долю Міккі та створюють фінал цієї подорожі. Чи станете ви тим самим героєм, на який так чекала Пустенка?

Подорожуючи Пустошкою, ви зіткнетеся з різними культовими персонажами, такими як Щасливий кролик Освальд - перше творіння Уолта Діснея. Збирайте значки Disney, вирішуйте творчі завдання та розкривайте секрети, досліджуючи рівні платформера, натхненні мультфільмами.

Спочатку задумана Уорреном Спектором та переосмислена студією Purple Lamp, гра Disney Epic Mickey: Rebrushed використовує сучасні візуальні ефекти та покращені елементи управління. Зустрічайте оновлену класику! Спробуйте нові рухи Міккі: ривок, удар по землі та швидкий біг. Цікавий сюжет гри робить її незабутньою пригодою як для давніх шанувальників історії, так і для новачків. Міккі запрошує вас розкрити всі таємниці Пустоші та шанувати спадщину Діснея.

Досліджуйте Пустош і познайомтеся з легендарними героями світу Disney.
Вистачайте чарівний пензлик: Створюйте або прайте оточення. Кожен штрих має значення!
Познайомтеся зі Щасливим кроликом Освальдом – справжньою зіркою Disney, який вже зачекався на вас у яскравому та цікавому світі.
Насолоджуйтесь класикою з приємним ігровим процесом та покращеною графікою.
Міккі вивчив нові рухи: ривок, удар по землі та швидкий біг.
У грі кілька можливих кінцівок, тому грати в неї вам точно не набридне. Пам'ятайте, що кожен штрих має значення!