Опис

Дата релізу 14.11.2024

DRAGON QUEST III HD-2D Remake - це приголомшливе переосмислення улюбленого шедевра та оповідання, що починається з трилогії «Ердрік».
Сюжет:
Багато років тому великий герой Ортега попрощався зі своєю дружиною та дитиною, вирушивши на пошуки, щоб перемогти злодійського Архідемона Барамоса. Ортега провалив свої пошуки, і Барамос все ще загрожує світові. Тепер, свого шістнадцятого дня народження, єдина дитина Ортеги викликана королем Аліахана і доручає йому місію найвищої важливості: взяти на себе пошуки Ортеги, перемогти Барамоса і врятувати світ.
Зберіть свою ідеальну групу:
Набирайте різноманітних союзників, троє з яких зможуть приєднатися до вашої групи, щоб допомогти вам у пошуках. Вибирайте їх покликання, зовнішність та голоси. Є навіть зовсім нове покликання, ексклюзивне для цього рімейка: приборкання монстрів!
Подорожуйте великим відкритим світом:
Дослідіть безліч міст, замків, печер, веж і підземель, щоб дослідити їх під час вашої пригоди, з прихованими секретами, які чекають, щоб їх розкрили.
Стратегічні покрокові битви:
Воюйте з величезною кількістю монстрів у класичних покрокових битвах DRAGON QUEST. Встановіть тактику групи і змінюйте зброю, здібності та заклинання, щоб поборотися з усіма складними противниками, які на вас чекають.