Опис

Дата релізу 12.11.2024

Farming Simulator 25 наповнює поля безліччю нових машин, функцій ігроду, візуальних оновлень і навіть прісної води для вирощування рису, додаючи ще більше варіантів господарства та різноманітності до сімейної серії.

Більше ігор — нові культури, тварини та інші функції

Глобальна фермерська пригода, де можна побудувати господарську імперію на пишному ландшафті Східної Азії, виконаному рисовими полями, або у північноамериканському середовищі з великою кількістю відкритого простору, або ж у центральній Європі, місці із зеленими полями між ставками та річками.

Вирощуйте два види рису, шпинат та інші нові культури – понад 20 варіантів загалом. Тут є потужні буйволи та інші тварини на додаток до корів, вівців, свиней, курей, коней та іншої худоби, а нові виробничі ланцюги та будівельні місії розширюють бізнес-можливості.

Більше машин від міжнародних сільськогосподарських брендів

Більше 400 оригінальних машин і предметів з більш ніж 150 провідних міжнародних брендів, таких як Case IH, Claas, Fendt, John Deere, Kubota, Massey Ferguson, New Holland, Valtra і т.д. Завдяки такій різноманітності можна займатися і сільським господарством, і лісівництвом, і тваринництвом. Ви також можете створювати власне господарство самостійно або спільно з кимось у багатоособовій грі – вирішувати вам!

Ще більше занурення в гру – технічні оновлення для полів та зображень

Ще більш реалістичні поля та природа завдяки загальному технологічному оновленню, покращеній графіці та фізиці на базі новітнього та зручного для мод GIANTS Engine 10. Порадійте відображенням туману, покращеними тінями, динамічними погодними ефектами, викривленням землі тощо. Романтичне життя віртуального фермера стає ще більш захоплюючим та атмосферним!