Опис

Дата релізу 18.10.2024

Ласкаво просимо у повний загадок світ Unknown 9, де на кожному кроці ховаються таємниці.

Ви Харуна - квестор, наділений здатністю занурюватися в Складку - таємничий вимір прямо пов'язаний з нашим світом. У гонитві за таємними знаннями Харуне належить відточити своє виняткове вміння використовувати силу Складки насправді… Однак дар Харуни не залишається непоміченим, і вона стає метою Висхідних. Ця організація задумала вплинути майбутнє людства силою Складки…

Стати Харуною. Головна героїня Харуна - хоробрий дівчина, яка вміє заглядати в паралельний вимір під назвою Складка і черпати звідти сили.

Підкоріть Складку — Силу Складки можна використовувати по-різному. Ви навчитеся входити в розум ворогів і підкоряти їх собі, ухилятися від куль, зникати з виду і вражати ворогів тіньовою енергією, але це ще не все.

Мандруйте світом - Ви побачите одні з найзагадковіших куточків світу: і піски Мавританії, і небезпечні індійські джунглі, і португальську готику XIX століття.

Дізнайтеся про всесвіт Unknown 9. Unknown 9: Awakening — це наріжний камінь сюжетів, що переплітаються, події та персонажі яких складають світ історій Unknown 9.