Опис

Приєднуйтесь до Картмана, Стена, Кайла та Кенні, щоб відсвяткувати найчарівніший день у житті будь-якої маленької дитини — сніговий день! Найсильніша хуртовина кинула місто в хаос і, що важливіше, скасувала заняття в школі.

Грайте з трьома друзями, використовуйте систему підбору гравців або грайте поодинці з ботами-союзниками та боріться у засніженому місті Південному парку.

Візьміть участь у божевільних, насичених подіями битвах з ворогуючими угрупованнями в новій історії, де ви самі встановлюєте правила. Озброїться унікальною зброєю та використовуйте руйнівні, оновлювані особливі здібності у новій пригоді, щоб урятувати світ та провести день без школи.

Сьогодні сніжний день, чувак!

- Це абсолютно нова кооперативна 3D-гра.
- Завірюха епічних масштабів накрила місто Південний Парк, і Картман, Стен, Кенні, Кайл і ви, як Новачок, повинні врятувати місто.
– Вперше в історії Південного парку випробуйте спільний ігровий процес за участю до трьох друзів або ботів-союзників, проводячи потужні та скоординовані атаки на своїх ворогів.
– Екіпіруйте та покращуйте руйнівну зброю ближнього та далекого бою. Використовуйте особливі здібності та здібності, які поставлять на коліна полчища ворогів та епічних босів.