Опис

Культовий аксесуар для гри у ваших руках
Використовуйте для гри контролер, що поєднує новий двоколірний дизайн і класичне інтуїтивно зрозуміле компонування з удосконаленими джойстиками та оновленою світловою панеллю.

Вбудований акумулятор
Заряджайте тепер через порт USB Type-C і грайте.

Адаптивні спускові гачки
Динамічний опір спускових гачків імітує напруженість взаємодії зі спорядженням та об'єктами у деяких іграх для PS5.

Тактильний відгук
Контролер своєчасно та чуйно реагує на ваші дії у грі та за допомогою вібрації імітує умови навколишнього середовища у вибраних іграх для PS5.

Кнопка створення
Записуйте та транслюйте найефектніші моменти гри за допомогою кнопки створення. Розвиваючи успіх революційної кнопки SHARE, кнопка створення надає гравцям більше можливостей створення ігрового контенту та трансляції своїх пригод.

Сенсор руху
Використовуйте інтуїтивне керування рухами у підтримуваних іграх завдяки вбудованому акселерометру та гіроскопу.

Вбудований динамік
Деякі ігри набувають нового виміру завдяки високоякісним звуковим ефектам, які лунають з контролера.

Вбудований мікрофон та роз'єм для гарнітури
Спілкуйтеся з друзями в мережі, використовуючи вбудований мікрофон або підключивши гарнітуру до роз'єму 3,5 мм. Легко вимикайте передачу голосу за допомогою спеціальної кнопки вимкнення звуку.

Грайте довше на кількох пристроях
Зберігайте контролери PS5 повністю зарядженими та готовими до використання, незалежно від того, як ви граєте на своїй ігровій системі або дистанційно від телевізора за допомогою програми PS Remote Play.

Натискайте. Заряджайте. Грайте
Зручна конструкція зарядної станції дозволяє легко та швидко ставити на зарядку до двох бездротових контролерів DualSense одночасно. Швидкість заряджання контролерів така сама, як при підключенні до консолі PS5, тому ви можете звільнити порти USB і нічого не втратите.