Опис

Five Nights at Freddy's: Help Wanted 2 — сіквел VR-ігри, що леденить душу, що вдихнула нове життя в легендарний жах. Як новий співробітник компанії Fazbear вам доведеться продемонструвати всі межі свого видатного таланту у справі управління піцерією.

Вирушайте в закулісся як VIP-гостя та допоможіть вовчиці Роксанні та роботизованому персоналу підготуватися до виступу в салоні піца-плексу!

Відвідайте «Фазкади» та насолоджуйтеся класичними іграми, наприклад «Бонк-а-Бон» та «Фазер-бласт»! Чи зможете ви побити всі рекорди?

Подбайте про те, що відбувається за зачиненими дверима у приміщеннях «Тільки для персоналу». Надайте першу допомогу пацієнтам, які почуваються неважливо, і допоможіть аніматорам провести планову діагностику та техобслуговування.

Наші кулінарні курси допоможуть вам навчитися дотримуватись загальнодержавних стандартів приготування їжі для піца-плексу. Оцініть гідно всі переваги швидкого готування і самі будьте готові нагодувати ботів, що зголодніли!

Завітайте на квиткову касу, щоб випробувати наш новий атракціон, на який продаються електронні квитки, — «Ковбойські пригоди капітана Фоксі»! На вас чекає запаморочлива подорож Диким Заходом у ролі бравого головоріза!

І нарешті, якщо ви занудьгуєте, вирушайте до «Сестринської локації»! На вас чекають особливі міні-ігри - VR-версія класичних епізодів гри Five Nights at Freddy's: Sister Location - суміш веселощів і жаху серед сцен, що ожили, давно всім полюбилися!

Чого ж ви чекаєте? Five Nights at Freddy's: Help Wanted 2 вже приймає кандидатів на будь-які посади. До роботи можна розпочинати негайно.