Опис

Остаточна версія Shin Megami Tensei V

Повністю розвинена з приголомшливими візуальними ефектами для сучасних консолей, темна історія, атмосфера, що нервує, і прекрасні і жахливі демони повернулися і стали кращими, ніж будь-коли. Значно розширена новими областями, демонами та музикою, Shin Megami Tensei V: Vengeance пропонує більш доступний ігровий процес, покращену бойову систему, нові враження від демонів та масштабніше дослідження місцевості.

Розповідь про помсту чи творіння

Який шлях ви оберете? Випробуйте нову історію помсти занепалих або оригінальну історію Shin Megami Tensei V, обидві наповнені суперечливими та трагічними виборами, що змушують вас протистояти ідеологіям, за які ви готові боротися. Поки порядок і хаос руйнуються навколо вас, прокладайте свій шлях, щоб диктувати долю людства.

Дослідіть постапокаліптичний світ

Боріться в спустошеному Токіо, перетвореному на велику пустку і захопленому міфічними демонами. Бродіть широкими, відкритими областями і досліджуйте нові місця в пошуках предметів, що рятують життя, або зустрічайте сотні знайомих демонів і десятки нових, щоб битися або подружитися з ними як союзники.