Опис

Настав День відродження. Надворі – 2102 рік. Через двадцять п'ять років після ядерного бомбардування ви та інші жителі Притулку – колір та гордість нації, що пройшли суворий відбір, – вступаєте на землі постядерної Америки. Грайте поодинці або в команді, досліджуйте світ, виконуйте завдання та будуйте поселення, щоб підкорити небезпечні пустки.

Час пригод. Величезний відкритий світ тепер можна досліджувати у команді. Створіть персонажа за допомогою системи SPECIAL і вирушайте в дорогу незвіданими дикими пустками, де на вас чекають сотні локацій. Неважливо, чи подорожуєте ви поодинці або з друзями, – ваша історія у світі Fallout буде унікальною.

Гірська пишність. У кожному куточку ігрового світу є чим зайнятися та чим поживитися. Шість регіонів Західної Віргінії, від лісів Аппалачії до смердючих багряних топей Журавлинного болота, оживають завдяки новітній графіці, системі освітлення та технології промальовування ландшафту. Пост'ядерна Америка чудова як ніколи!

Нова американська мрія. Нова конструктивно-агрегатна мобільна платформа (CAMP) дозволяє зводити будинки та створювати предмети у будь-якій точці світу. CAMP допоможе вам побудувати життєво необхідний притулок, виготовити запаси та організувати захист. Ви можете навіть відкрити магазинчик і торгувати з іншими людьми. Але будьте обережні: не всі жителі такі вже миролюбні.

Сила атома. Поодинці або з друзями перехопіть контроль над найпотужнішою зброєю у грі – ядерними ракетами. Адже на місці їхнього вибуху, окрім усього іншого, з'явиться високорівнева область з купою цінних та рідкісних ресурсів. Ви за мирний атом чи за атом проти світу? Вирішуйте самі.