Опис

Опис:

Завдяки водостійкому зовнішньому покриттю кишенькового динаміка Creative MUVO 1c Ви можете поринути у неймовірні пригоди разом із Вашою улюбленою музикою. Невеликий розмір динаміка, який легко поміщається в руці, і 6-годинна автономна робота від акумулятора дозволять Вам гуляти так довго, як Ви захочете.

Підключитись до MUVO 1c легко. Просто підключіть до нього одне із підтримуваних джерел сигналу, включаючи пристрої Bluetooth. Ви також можете з'єднати по бездротовому каналу два динаміки MUVO 1c, отримавши повноцінну та портативну стереосистему. Візьміть із собою улюблену музику, яка скрізь супроводжуватиме Вас.

Динамік MUVO 1c відповідає вимогам стандарту IP66 щодо захисту від води та пилу. Тому жодні водяні бризки не зупинять Вашу вечірку біля басейну. І ніякі курні дороги не зіпсують Вашу подорож. Невелика вага MUVO 1c, не обтяжить Вас у дорозі. Легкий і портативний - він завжди готовий вирушити в дорогу! Динамік MUVO 1c оснащений великим пасивним випромінювачем басу для чудового звучання низьких частот. Лише один широкосмуговий динамік перетворить звичне звучання Вашої музики, де б Ви не знаходилися.

Характеристики:

Bluetooth: Bluetooth v 4.2; mini-Jack (3.5 мм); Тип: моно; Кількість смуг: 1; Потужність (Вт): 3; Підтримка кодеків: Функції та можливості: гучний зв'язок; акумулятор; USB-порт для заряджання: microUSB; Місткість акумулятора (мАч): 650; Час автономної роботи (год): 6; Матеріал: пластик